OM MIG

Jag heter Camilla Danell och har mer än 20 års erfarenhet inom olika ekonomibefattningar både i internationell börsbolagsmiljö samt för små- och medelstora bolag.

Revisor, redovisningschef, ekonomichef och CFO

Jag har byggt upp en bred erfarenhet inom ekonomi där jag startade min karriär med att arbeta som revisor i 11 år. Därefter har jag haft anställningar som redovisningschef, ekonomichef, CFO samt även haft parallella roller som Financial controller och Business controller när jag har täckt upp tillfälliga vakanser samt medverkat i olika förändrings- och förbättringsprojekt.

Alla företagsformer

Jag har även arbetat med alla företagsformer under åren som revisor och utbildat på Stockholms nyföretagarcentrum gällande uppstart av bolag, budget/prognos och likviditetsprognoser samt haft rådgivning för nyföretagare.

Effektiva processer och arbetssätt

Från februari 2020 driver jag mitt eget bolag och drivs av att hjälpa företag framåt. Jag vill kunna bidra med att företag ska lyckas och bli mer framgångsrika genom bl a effektiva processer och arbetssätt. Jag vill hjälpa företag att få mer insikt över vad som driver affären och få kontroll över sin framtida ekonomi.

Läs gärna mer kring min profil på LinkedIn