OM MIG

Jag heter Camilla Danell och har mer än 20 års erfarenhet inom olika ekonomibefattningar både i internationell börsbolagsmiljö samt för små- och medelstora bolag.

Bred erfarenhet med olika roller

Jag har byggt upp en bred erfarenhet inom ekonomi där jag startade min karriär med att arbeta som revisor i 11 år. Därefter har jag haft anställningar som redovisningschef, ekonomichef, CFO samt även haft parallella roller som Financial controller och Business controller när jag har täckt upp tillfälliga vakanser samt medverkat i olika förändrings- och förbättringsprojekt. Jag kan nog säga att jag har jobbat med allt från ax till limpa på en ekonomiavdelning under min karriär. 

Skapar struktur och höjer kvalitet

Från februari 2020 driver jag mitt eget bolag och erbjuder tjänster som CFO/ekonomichef/Redovisningschef eller specialistuppdrag. Står du inför ett förändringsarbete av något slag så kan jag hjälpa dig! Jag är van att jobba i bolag i tillväxt och förändring och gillar att arbeta både operativt och strategiskt nära verksamheten. Jag kombinerar gärna en linjeroll med utmanande förändringsprojekt. 

Läs gärna mer kring min profil på LinkedIn