Nätverksträffar för ekonomikonsulter

Är du intresserad av nätverksträffar med ekonomikonsulter med egna företag?

Jag vill nätverka och skapa kontakt med andra som är i samma bransch som jag och också driver egna bolag. Jag kommer att ha en första online träff i morgon med en grupp men skulle gärna vilja komma i kontakt med fler för framtida nätverkande. Det är så nyttigt att utbyta erfarenheter och kunna bolla med andra interimskonsulter. Vid våra första möten presenterar vi varann och vilka våra specialområden är inom ekonomi och vilka typer av uppdrag vi har jobbat med och vill jobba med framöver.

Hör gärna av dig till mig genom att fylla i kontaktformuläret här på hemsidan, eller maila mig, om du vill vara med i mitt nätverk och träffa fler trevliga, erfarna och kompetenta interimskonsulter inom ekonomi. Det är gratis och min ambition är att det ska vara det. Vi skapar värde genom att vi delar erfarenheter, bollar och hjälper varann.

Ser fram emot att höra från dig!